VARNA VOŽNJA

TRENING VARNE VOŽNJE

TRENING VARNE VOŽNJE

Treningi varne vožnje so usposabljanja za voznike motornih vozil, ki se želijo spoznati in preizkusiti v nevarnih simuliranih situacijah ter naučiti obvladovanja in pravilnega ukrepanja vozila v kritičnih situacijah.

Trening so namenjeni vsem voznikom, ne glede na njihovo predznanje, saj je glavni namen tečaja usposobiti voznike za:

  • pravočasno zaznavanje (potencialnih) nevarnostih v prometu, njihovem preprečevanju ter obvladovanje vozila v nevarnih situacijah, ki jih prinaša vožnja motornega vozila.

Na poligonu bodo udeleženci opravljali vaje kot so:

  • Uporaba ABS sistema
  • Zaviranje ter izogib oviri
  • Slalom
  • Zaviranje pri 30 km/h in 50 km/h

Pogoj za pristop k tečaju varne vožnje je veljavno vozniško dovoljenje.

Tečaj je razdeljen na dva dela:

  • Teoretični del in
  • Praktični del (poligon).

Cilj tečaja Varne vožnje

Po končanem tečaju bodo tečajniki veliko bolj samozavestni kako odreagirati v nevarnih situacijah ter le-te tudi hitreje prepoznali. Hkrati pa bodo tudi spoznali meje svojega avtomobila. Zaključenim skupinam in skupinam s posebnimi željami se prilagodimo glede njihovih dodatnih želja k programu Varne vožnje.

Cena usposabljanja: 125 €

Vse informacije dobite na tel. št.: 01 320 52 02 oz. preko elektronske pošte: [email protected]
SPLETNA PRIJAVA

Zakaj se udeležiti treninga varne vožnje pri nas? 

Zato ker: vam tečaj varne vožnje z nami poda atraktiven prikaz resničnih simuliranih nevarnosti ob katerih dobite možnost se sami prav tako preizkusiti. Program vam bo prikazan na zanimiv ter poučen način, ki vam bo prinesel veliko  novega znanja ter izkušnjo, ki vam bo morda v prihodnosti prišla prav in vas  rešila iz nepredvidljive nevarnosti, ki vsakega izmed nas lahko doletijo vsak dan v nepredvidljivem cestnem prometu.