VARNA VOŽNJA

VOZNIK ZAČETNIK

VOZNIK ZAČETNIK

Voznik  začetnik je voznik motornega vozila do dopolnjenega 21 leta starosti ali voznik motornega vozila v obdobju dveh let pri prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil ne glede ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali tujini in sicer pri pridobitvi kategorije A2 ali A ali B.

Programa dodatnega usposabljanja varne vožnje se mora voznik začetnik udeležiti po najmanj 6 mesecih od izdaje vozniškega dovoljenja.

Prometni center Blisk izvaja program dodatnega usposabljanja Voznikov začetnikov na poligonu v Ljubečni pri Celju. Tečaj vodi usposobljena ekipa trenerjev programa Varne vožnje, ki vam na kvaliteten, strokoven način prikaže, predstavi in preda znanje, ki vam lahko pomaga ravnati v primeru različnih nevarnih situacijah, ki vas lahko srečajo vsak dan v cestnem prometu.

Vadba varne vožnje za voznike začetnike se izvaja s skupini do največ 12 udeležencev.

Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov vsebuje

  • vadbo varne vožnje ter
  • predavanje v obliki delavnice o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa.

Program obsega:

  • Teoretični del, ki traja eno pedagoško uro.
  • Skupinska delavnica, ki traja tri pedagoške ure.
  • Praktični del, ki traja šest pedagoških ur.

Cena dodatnega usposabljanja je enotna za vse pooblaščene centre in znaša 125 € z vključenim DDV z opravljanjem vadbe na svojem vozilu. V primeru da nimate možnosti opravljanja le tega z svojim vozilom ga lahko najamete pri nas in je cena doplačila 30€.

Po končanem opravljenem tečaju programa Varne vožnje dobite potrjeno potrdilo opravljene obveznosti programa s katerim nato podaljšate vozniško dovoljenje na Upravni enoti.

Zakaj bi se udeležili treninga varne vožnje pri nas?

Zato ker: vam tečaj varne vožnje z nami poda atraktiven prikaz resničnih simuliranih nevarnosti ob katerih dobite možnost se sami prav tako preizkusiti. Program vam bo prikazan na zanimiv ter poučen način, ki vam bo prinesel veliko novega znanja ter izkušnjo, ki vam bo morda v prihodnosti prišla prav in vas rešila iz nepredvidljive nevarnosti, ki vsakega izmed nas lahko doletijo vsak dan v nepredvidljivem cestnem prometu.

Na spodnjih povezavah najdete celoten program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, karton voznika začetnika, program izobraževanja in usposabljanja za varno vožnjo, program usposabljanja za izvajalce programa vadbe varne vožnje in skupinske delavnice, prijavnico za usposabljanje za voznika začetnika ter zgled potrdila o opravljenem usposabljanju programa varne vožnje.

Varna vožnja – vozniki začetniki

Vse informacije dobite na tel. št.: 01 320 52 20 oz. preko elektronske pošte: [email protected]
SPLETNA PRIJAVA

Zakaj se udeležiti treninga varne vožnje pri nas? 

Zato ker: vam tečaj varne vožnje z nami poda atraktiven prikaz resničnih simuliranih nevarnosti ob katerih dobite možnost se sami prav tako preizkusiti. Program vam bo prikazan na zanimiv ter poučen način, ki vam bo prinesel veliko  novega znanja ter izkušnjo, ki vam bo morda v prihodnosti prišla prav in vas  rešila iz nepredvidljive nevarnosti, ki vsakega izmed nas lahko doletijo vsak dan v nepredvidljivem cestnem prometu.