top of page
zyro-image (15).png
PNG (transparent bg)_edited_edited.png

Online CPP tečaj

Online tečaj CPP je različica, ki je zakonsko dovoljena in omogoča kandidatom udeležbo na tečaju cestno prometnih predpisov tudi na daljavo / online. V našem podjetju hkrati opravljamo tečaj CPP, tako za kandidate, ki so v učilnici, kakor za kandidate, ki se želijo tečaja CPP udeležiti online. Zaradi tempa življenja omogočamo tudi hibridno različico, torej, da je kandidat nekaj časa v učilnici, nekaj časa je pa prisoten preko spleta / online. Vsa teoretična znanja za pridobitev vozniškega dovoljenja, poleg različice online pa poučujemo že več kot 30 let v naših  klimatiziranih, sodobno opremljenih multimedijskih učilnicah na Gorazdovi ulici 20 ter Poljanski cesti 16 v Ljubljani.

1

ONLINE CPP tečaj - CESTNO PROMETNI PREDPISI //CPP

Ste pripravljeni na pridobitev vozniškega izpita? CPP tečaj online je idealna rešitev za vse, ki želijo obvladati cestno-prometne predpise na enostaven in učinkovit način, kar iz udobja svojega doma.

Tečaj CPP je obvezen del vsakega vozniškega izpita. Je zakonsko predpisan in posledično se ga mora udeležiti vsak kandidat za voznika. Tečaj CPP je možno opravljati s prisotnostjo na predavanjih (v učilnici) ali preko spletne povezave - online / na daljavo (CPP online). V obeh primerih je potrebno biti prisoten, bodisi v učilnici ali preko spleta - online). 

Zakaj izbrati Online CPP tečaj?

 1. Udobje in prilagodljivost: spletni CPP tečaj vam omogoča učenje kjerkoli in kadarkoli. Ni vam treba obiskovati fizičnih tečajev, saj so vse vsebine dostopne online.

 2. Celovita priprava: naši tečaji pokrivajo vse pomembne vidike cestno-prometnih predpisov, ki jih potrebujete za uspešen preizkus znanja CPP.

 3. Interaktivne vsebine: spletni tečaji vključujejo interaktivne module, kvize in praktične primere, ki vam pomagajo bolje razumeti in zapomniti si ključne informacije.

Kaj vsebuje CPP Tečaj online? 

Tečaj CPP online poteka sočasno s tečajem v predavalnici, tako, da so kandidati deležni enakega odnosa ter prenosa znanja kakor kandidat v učilnici. Na tečaju poleg zakonsko predpisanih tematik omenimo tudi praktične primere ter se na način pripravimo na izpit. Na splošno je tečaj sestavljen iz treh delov:

 • Teoretični del: Pokritje vseh cestno-prometnih predpisov, znakov in pravil.

 • Praktični primeri: Analiza različnih prometnih situacij za boljše razumevanje.

 • Priprava na izpit: Simulacije izpitnih vprašanj, da se boste lahko samozavestno soočili z izpitom.

Tečaj CPP je razdeljen na dva dela: osnovni del ter dodatni del. Osnovni del morajo opraviti vsi kandidati, ki prvič opravljajo vozniški izpit. Če kandidat že ima opravljeno katero izmed kategorij, potem se udeleži samo dodatnega dela. Npr. kandidat že ima izpit za B kategorijo. Če želi opraviti vozniški izpit za C kategorijo, se udeleži samo dodatnega dela tečaja CPP za C kategorijo.

Osnovni del tečaja CPP traja 16 šolskih ur, od tega ne več kot 4 šolske ure na dan. Kar skupaj znese 4 dni. Od predpisanih 16. ur mora biti kandidat prisoten na osnovnem delu vsaj 12 ur, da bi se šteje, da ima opravljen osnovni del tečaja CPP. prisotnost na tečaju je zakonsko obvezna (link - 39. člen)Po opravljene osnovnem delu tečaja CPP se kandidat lahko udeleži dodatnega dela. Vsaka kategorija (A, B, C, CE, ...) ima predpisano število ur za dodatni del CPP tečaja. Za kandidate za voznika, ki imajo veljaven splošni del teoretičnega usposabljanja, se izvede dodatni del teoretičnega usposabljanja, če se usposabljajo za pridobitev vozniškega dovoljenja:

 • kategorije AM, v trajanju najmanj štirih pedagoških ur;

 • kategorije A1, A2 in A, v trajanju najmanj osmih pedagoških ur;

 • kategorije B1 in B, v trajanju najmanj osmih pedagoških ur;

 • kategorije BE, v trajanju najmanj štirih pedagoških ur;

 • kategorije C1 in C, v trajanju najmanj osmih pedagoških ur;

 • kategorije D1 in D, v trajanju najmanj osmih pedagoških ur;

 • kategorije C1E, CE, D1E in DE, v trajanju najmanj štirih pedagoških ur;

 • kategorije F, v trajanju najmanj 14 pedagoških ur;

 • kategorije G, v trajanju najmanj štirih pedagoških ur.

 

Na tečaju cestno prometnih predpisov se kandidata seznani s cestno prometnimi predpisi, ki mu bodo prav prišle na teoretičnem delu izpita za pridobitev vozniškega dovoljenja, kakor tudi pri opravljanju praktičnega dela izpita - vožnje

termini, tako za online kakor za predavanja v učilnici, so na voljo tukaj

bottom of page